Fulfillment

A fulfillment egy kiszervezett logisztikai megoldás, amelynek segítségével a webáruházad összes logisztikai teendőjét egyetlen központra bízhatod. Így az általad forgalmazott termékek raktározását, csomagolását, adminisztrációját és házhozszállítását is kiszervezheted. Vedd le a logisztikával járó mázsás terhet a vállaidról, és dönts fulfillment szolgáltatásunk mellett!

1500 nm-en a fővárosban

Fulfillment központunk és futárszolgálatunk a fővárosban Budapesten a 11. kerületben található, ahol közel 1500 nm-es raktárban szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Raktárunk raklapos és Salgo polcos tárolásra alkalmas, azonban egyedi igények megvalósítását is tudjuk vállalni.  Szolgáltatásaink igénybevételével a teljes logisztikai folyamatot ránk bízhatod: termékeidet tároljuk, a webshopodba érkező megrendeléseket rendszerünkben fogadjuk, a kért termékeket összekészítjük, szakszerűen csomagoljuk, és a vásárlóidhoz 1 munkanapon belül eljuttatjuk belföldön, de akár külföldre is.

Kiterjedt partneri hálózatunk segítségével a nemzetközi szállításokat is vállaljuk, akár utánvétbeszedéssel együtt. Sőt, ha a termékeid mérete meghaladja a kiscsomagos összekészítést, úgy raklapra való összekészítést és raklapos szállítást is tudunk vállalni.  A cél, hogy ne a logisztikával töltsd az idődet: segítségünkkel teljes figyelmet fordíthatsz a bevételeid növelésére, webshopod fejlesztésére, vagy bármi másra, ami vállalkozásod fejlődését szolgálja.

Emeld új szintre a logisztikád

Lépj egy magasabb szintre, és bízd a logisztikai megoldásokat egy hozzáértő csapatra, amelyik évről évre bizonyítja, hogy méltó ügyfelei bizalmára. A termékek komissiózása, becsomagolása, kiszállítása, internetes nyomon követése és az adminisztráció többé nem a te válladat nyomja. A felszabaduló időt és energiát végre arra fordíthatod, ami a legfontosabb számodra: céged felfuttatására.

RAKTÁROZÁS

KOMISSIÓZÁS

CSOMAGOLÁS

KISZÁLLÍTÁS

Fulfillment innovatív, felhőalapú logisztikai szoftverrel

Webshopod és a szoftverünk közötti integrált kapcsolat miatt, vásárlóid megrendelései automatikusan szinkronizálódnak szoftverünkbe. Rendszerünk az ismert webshopmotorokhoz API-n keresztül tud kapcsolódni (Unas, Shoprenter, Woocommerce, Prestashop, Magento), azonban, ha egyedi fejlesztésű a webshopod akkor sincs probléma, API dokumentációnk segítségével a kapcsolat rövid időn belül kialakítható.

Megrendelések állapota valós időben

Vevőid megrendelései azonnal szinkronizálódnak szoftverünkbe, az integrált kapcsolat miatt a megrendelések státuszai mindig valós időben jelennek meg, melyet folyamatosan tudsz követni, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt csomagok összekészítésre kerültek.

Cikktörzs, termékek

A termékeidet szoftverünkben szabadon menedzselheted. Lehetőséget adunk tömeges XLS alapú feltöltésre, vagy akár egyesével is rögzítheted termékeidet. Eredményeként folyamatosan tiszta adatokkal tudunk dolgozni, így jól kezelhető pontos raktárkészletet tudunk biztosítani számodra.

Valós idejű raktárkészlet

Szoftverünk real time raktárkészletet biztosít, melyet saját ügyfél felületeden folyamatosan tudsz követni. Az integrációnak köszönhetően a webshopod is mindig a valós készletet mutatja, így nem fordulhat elő, hogy vásárlóid esetleg nem tudnak rendelni.

Megoldásunk főbb elemei

1500 nm-es raktárunkban kiemelt figyelemmel, szakszerűen bevételezzük, tároljuk és óvjuk a termékeidet. A termékek beérkezését követően a beszállított mennyiséget szállítólevél alapján leszámoljuk, és minőségi ellenőrzést végzünk.  A folyamat során a beszállított raklapokat targoncával leemeljük, vagy kézzel lepakoljuk, és a raktárban raklapállványokra helyezzük, valamint egyes termékeket SALGO polcokra rendezünk. A készletvezetést saját szoftverünkben végezzük.

Kilépnél a nemzetközi piacokra?

Habár a nemzetközi e-kereskedelem hatalmas mértékben fellendült az utóbbi években, és a webáruházak a jövőben még nagyobb forgalomra számíthatnak, a magyar vállalkozások közül egyelőre mégis kevesen mernek belevágni a külföldi értékesítésbe – pedig fulfillment segítségével gördülékenyen, gyorsan és mindig időben eljuttathatod a csomagokat a határon túli vásárlóid számára.

Aknázd ki Te is a külföldre történő értékesítés nyújtotta lehetőségeket!

Ránk globálisan is számíthatsz. Megbízható logisztikai partnereinkkel olyan hálózatot hoztunk létre, amellyel biztosíthatjuk csomagjaid szállítását külföldön is. Nyugodtan tervezz nagy léptékben: nemcsak a szomszédos országokba juttatjuk el rendeléseidet, hanem a világ bármelyik országába, akár az USA-ba vagy Ausztráliába is!

Van még egy jó hírünk: velünk külföldön is van lehetőség utánvéttel fizetni, ami bizonyára sok vevődnek fog örömet szerezni.

Ha a szállítási idők, árak és egyéb konkrét dolgok érdekelnek, lépj kapcsolatba munkatársainkkal.