Árak

Végezz egy gyors kalkulációt!

Az alábbi kalkulátor segítségével kiszámíthatod, hogy milyen költségeket jelentene neked, ha hozzánk szervezed ki a logisztikát. Fulfillment szolgáltatásunk mellett futárszolgálatunkat is igénybe tudod venni. Kalkulátorunk tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül, a végleges árakat egyéb szempontok is befolyásolhatják. A feltüntettek árak nem tartalmazzák az Áfá-t

Csomagkezelési díj

Csomagolási díjunk 5 db termék behelyezését, lezárását, címkézését tartalmazza.

Raktározási díj

Beszállított termékeidet vagy raklap állványokon, vagy Salgo polcokon tároljuk, amiért raktározási díjat számítunk fel.

Hány megrendelésed van havonta? 123
Kalkulált Csomagolási Költség 0 Ft / Csomag
Raktározási Díj 0 Ft / Hónap  +36

  SOKAN KÉRDEZTÉK

  A webshoplogisztika vagy másképp fulfillment lényege, hogy egy webshop üzemeltetésében jelentkező jelentős költségeket magában hordozó tevékenységek nem a vállalkozáson belül maradnak, hanem azt a webáruház helyett egy komplex logisztikai szolgáltató végzi. A logisztika kiszervezése külsős logisztikai szolgáltatóhoz nem csupán csomagszám függő. A különböző méretű webáruházaknak más okból érheti meg a tevékenység kiszervezése. Az induló webshopok, ezen feladatok kiszervezésével vevőszerzésre tudják fordítani a felszabaduló időt és energiát, a nagy webáruházak pedig a saját logisztikai költségeitől és kötöttségeitől szabadulhat meg.

  Ha a webshopmotorod kompatibilis a szoftverünkkel a kapcsolódás néhány napon belül, zökkenőmentesen lebonyolítható. Más motorok vagy egyéni fejlesztésű webáruház esetén tovább tart a dolog, de API leírásunk alapján megvalósítható bármilyen integráció legyen az webshop vagy akár egy vállalatirányítási rendszer. Munkatársaink tudása és tapasztalata garancia arra, hogy minden esetben találunk megoldást az integrációra. Az integráció nem jár plusz költséggel.

  Országosan 1 napos kiszállítást vállalunk a megrendelésekre.

  Cégünk vállalja, hogy a délután 14.00 óráig beérkező megrendeléseket aznap feldolgozzuk és becsomagoljuk, hogy a megrendelés már másnap a vásárlódnál legyen.

  Szoftverünk biztosítja a naprakész státuszolást mind a csomagok összekészítéséről, mind a szállítás állapotáról. Ezeket az információkat akár a webshopodban, akár a szoftverünkben is real time nyomon tudod követni.

  Belföldön 1 munkanapos szállítási idővel juttatjuk el házhoz a csomagjaidat. Jelenleg a Magyar Posta, a DPD és a Sprinter szolgáltatásait tudod igénybe venni nálunk. Ezentúl csomagpontos és csomagautomatás átvétel mellett is tudjuk a rendeléseidet kiküldeni. Külföldre a világ bármely országába eljuttatjuk a csomagodat, ráadásul az európai országok tekintetében szintén elérhető az utánvétes kézbesítés, külföldre a GLS és DPD szolgáltatásait tudjuk nyújtani.

  A szállítási költség sok mindentől függ, egyrészt a csomagszám határozza meg a kedvezmény mértékét, másrészt az árak súlyonként eltérőek. Kérj tőlünk ajánlatot és kollégáink pontosan minden költségről tájékoztatást nyújtanak.

  Vannak még kérdéseid? Kérdezz egyenesen munkatársainktól!